pondělí 23. května 2011

Velké porovnání análních kolíků

Porovnání nejoblíbenějších análních kolíků na trhu. Podívejme se jak na klasické gelové, tak i na kolíky, které přinášejí daleko více.

Malý anální kolík

Jeden z nejoblíbenějších kolíků. Ideální velikost, která sedne naprosto každému. Vyrobený je z velmi měkkého gelového materiálu. Úzká špička se velmi snadno zavádí a na konci má plochou zarážku. Ideální pro začátečníky.

Délka: 10 cm
Průměr: 2,3 cm
Cena: 269,00 Kč





Střední anální kolík


Stejně jako předchozí anální kolík je vyrobený z měkkého gelu - částečně se vám přizpůsobí a netlačí. Špička je úzká, avšak střed trošku širší. Ideální pro zkušenější, kteří už mají zkušenosti s menším análním kolíkem.

Délka: 13 cm
Průměr: 4 cm
Cena: 329,00 Kč





Nafukovací anální kolík


Nafukovací anální kolík má dvě veliké výhody - velmi snadno se zavádí, protože před použitím je vyfouknutý. Druhou výhodou je, že si můžete nastavit jeho velikost přesně podle sebe - případně podle aktuální chuti. Tento navíc nabízí i vibrace! Ideální zpestření.

Délka: 12 cm
Průměr: 3 cm
Cena: 599,00 Kč






Vito anální kolík


Už na první pohled je vidět, že tento se rozhodně neřadí mezi standardní kolíky. Na svém konci má delší stopku - lze jej velmi snadno uchopit a i si s ním hrát a stimulovat zadeček. Bonusem je velmi kvalitní silikon, příjemná barva a úchvatný design.

Délka: 12,5 cm
Průměr: 3 cm
Cena: 489,00 Kč





Private Dancer pro muže

Speciální anální kolík určený pouze pro muže. Delší část slouží jako klasický kolík - zavádí se do zadečku a přímo masíruje prostatu. Naopak kratší část zůstane venku a dosedne přesně na eroticky citlivé místečko mezi análním otvorem a penisem. Kolík je z tvrdšího materiálu - dokonale drží tvar a lehce se zavádí.

Délka: 16,6 cm
Průměr: 2,5 cm
Cena: 599,00 Kč







Na všechny anální kolíky se můžete podívat na Anální kolíky - v nabídce je i spousta dalších.