neděle 29. května 2011

Fun Factory Bootie - Stimulace zadečku


Bootie je anální kolík od německého výrobce Fun Factory - pro ty kteří se orientují v nabídce erotických pomůcek je to velmi známá a lety prověřená firma. Mezi ostatními kolíky zaujme na první pohled svým tvarem.

Tvar Bootie

Na konci má bezpečnostní zarážku, která brání zajetí kolíku dovnitř. Je ovšem jinak tvarovaná než je zvykem. Po zasunutí kolíku dovnitř si můžete na zarážku sednou a jemně se na ní houpat - kolík se bude jemně pohybovat a přinášet další slast. Tvar samotného kolíku má na každé pohlaví jiné účinky.

Pro muže

Můžeme si všimnout jemně vybouleného konce. Ten si najde přesně cestu k prostatě a tu poté přímo masíruje (přímá masáž prostaty) - orgasmus je mnohem silnější.

Pro ženy

Po zavedení rozevírá anální otvor - velmi příjemné vzrušení. Navíc jemně tlačí na vagínu a ta se stává užší a mnohem citlivější.

Materiál a provedení

Bootie je vyrobený z vysoce kvalitního silikonu - na dotek sametově hebký, velmi měkký a přizpůsobí se vašemu tělu. Navíc je hypoalergenní - vhodný i pro citlivější osoby. Na údržbu velmi nenáročný materiál.

Kolík Bootie se vyrábí ve dvou provedení - ve fialovém a černém.

Bootie - Černý za 579,00 Kč
Bootie - Fialový za 579,00 Kč

Podívejte se na ně, rozhodně stojí za to.