čtvrtek 2. června 2011

Nafukovací anální kolík - Ideální společník do každé ložnice



Nafukovací anální kolík - jednoduše se používá, skvěle vypadá a je vhodný naprosto pro každého. Jednoznačně erotická pomůcka, která si zaslouží vaší pozornost. I pro ty análním sexem nedotčené!

Výhody nafukovacího kolíku

První výhoda je nasnadě. Do zadečku se vkládá ve vyfouknutém stavu - velmi lehce se zavádí. Stačí jen kapka lubrikačního gelu a vjede dovnitř jak nic. Pomocí měkkého gumového nafukovacího balónku si pak můžete regulovat jeho velikost

Co anální kolík přináší

Pro muže - při nafouknutí se  přitiskne přesně na prostatu - získáte tak mnohem silnější a intenzivnější orgasmus. I samotné roztažení zadečku je mimořádně příjemné!

Pro ženy - v první řade ocení malou velikost pi vkládání. Po nafouknutí s množstvím slasti roztáhne zadeček. Svým tlakem značně zúží vagínu - mnohem užší a citlivější!

Kde a za kolik

Klasické nevibrační anální kolíky se pohybují v kategorii 400 - 800 Kč. Vibrační nad 600 Kč. Nafukovací anální kolík na úvodním obrázku stojí 890 Kč - díky vlastnostem si tuto cenu ovšem plně zaslouží.

Podívejte se X Butt - Nafukovací Anální Kolík na internetových stránkách Anální kolíky - nabízí se více než 50 análních kolíků - vibračních i nevibračních.